Vacature HBO Jurist / Notarisklerk Onroerend Goed

24-04-2023

HBO jurist / notarisklerk Onroerend Goed (>0,8 fte)

Wij zien jou graag!

Wil jij als HBO jurist of notarisklerk graag zelfstandig werken aan leuke en complexe zaken, zoals appartementensplitsingen, het ontwikkelen van nieuwe vakantieparken, het uitstippelen van fiscale routes voor vastgoedtransacties, waarbij je wel altijd kunt rekenen op ervaren collega’s? Lijkt een dagelijkse afwisseling tussen opdrachten uit de particuliere markt, agrarische markt, zakelijke markt én recreatieve sector je uitdagend? En houd je ervan om onderdeel te zijn van een team dat vol passie en enthousiast haar werk doet? Dan is deze baan als HBO jurist of notarisklerk Onroerend Goed bij Van Goor Schuurman misschien wel de volgende stap in jouw carrière.

Wat ga je doen:

Je verzorgt een grote variatie aan voornamelijk vastgoed transacties. Dat maakt jouw werk ook zo afwisselend, want je hebt contact met zowel particuliere als zakelijke klanten en met financieel adviseurs, makelaars en projectontwikkelaars. Ook intern wordt er op je gerekend. Je voorziet collega’s van advies, waardoor het algemene kennisniveau van ons kantoor stijgt, en werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe modellen en werkwijzen.

Wat kun je verwachten:

Wekelijks vastgoed overleg met de akten-makers. Lopende zaken kunnen worden besproken, de laatste informatie uit vakinhoudelijke publicaties wordt gedeeld.

Plenair kantooroverleg per kwartaal, waarin managementinformatie wordt besproken, en tips en trucs uit de praktijk gedeeld maar ook de volgende kantooractiviteit wordt besproken. Dat kan gaan over de deelname van een kantoorteam aan de Wiezoloop, of over het volgende kantooruitje.

Maandelijkse kantoorlunch. De eerste maandag van de maand lunchen we samen. In de andere lunchpauzes wandel je misschien wel mee met een aantal collega’s die een frisse neus wil halen.

Flexibele uren. Je kunt gerust een uurtje eerder naar huis om op tijd in de sportschool te zijn. Omdat de werktijden flexibel zijn kun je werk en privé goed combineren. Aan het eind van de week heb je een middag afgeblokt waarin je gaat thuiswerken, zodat je de onderhoudsmonteur van de cv-ketel kunt ontvangen.

Hier herken jij jezelf in:

Je bent vlot, enthousiast, fanatiek en collegiaal. Ervaring in onroerend goed is een must.Je hebt affiniteit met juridische en fiscale vraagstukken. De Nederlandse taal beheers je schriftelijk en verbaal uitstekend. Je vindt het fijn om collega’s bij te staan en jouw kennis te delen.

Dit mag je van ons verwachten:

Een veelzijdige baan, vol afwisseling met civiel en fiscaal interessante dossiers, in een leuk, enthousiast en collegiaal team dat uitkijkt naar jouw komst. Je kunt bij ons werken aan jouw verdere ontwikkeling en de ontwikkeling van ons kantoor. Daarbij is er altijd een sparringpartner aanwezig om je verder te helpen.

Wij bieden jou:

  • Een goed salaris
  • Een goed pensioen
  • Opleidingen en cursussen, door ons betaald
  • Flexibele werktijden
  • Een divers en open-minded team met gevoel voor humor
  • Een mooie werkplek in een prachtig kantoor gelegen in het Aa-park in Wierden

Wil jij ons nieuwe teamlid worden?

Stuur dan jouw sollicitatiebrief en jouw c.v. met een recente foto naar vacature@vangoorschuurman.nl. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Rudy van Goor, René Schuurman of Robert Gussinklo, telefonisch of via genoemd e-mailadres.

Wil jij weten wie wij zijn en wat wij doen, kijk dan eens op onze FB pagina en onze website.

Van Goor Schuurman Notarissen, Almelosestraat 42a, 7642 GP Wierden.

Tel 0546-808080.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.