Bedrijf starten

U wilt een eigen bedrijf beginnen. Dat kan op veel verschillende manieren. U kunt als eenmanszaak aan de slag, of samen met een zakenpartner een vennootschap onder firma aangaan, of een maatschap of commanditaire vennnootschap, of u heeft er voor gekozen om een B.V. op te richten.

Wellicht stapt u wel bij een ander in het bedrijf en koopt u een pakket aandelen. De notaris legt alles voor u vast in een akte. Omdat wij hierin beschikken over een grote dosis ervaring, denken wij met u mee en zetten indien mogelijk al in het voortraject de puntjes op de i.

Voor het opstellen van alle overeenkomsten en akten met betrekking tot het opstarten, oprichten en samenvoegen en overdragen van bedrijven bent u bij ons aan het juiste adres. Het is immers belangrijk dat bepaalde contracten, samenwerkings- en andere overeenkomsten goed op papier komen. Zodat afspraken helder en duidelijk zijn voor iedereen.

Mocht u hierover meer willen weten, bel of mail ons dan gerust. Langskomen kan natuurlijk ook. Overigens geldt ook hier dat het ondernemingsrecht diverse raakvlakken heeft met het familierecht.

Wij zullen deze aspecten zeker u bespreken, zodat u zeker weet dat u bijvoorbeeld via een testament en/of huwelijksvoorwaarden ook na uw overlijden of bij echtscheiding alles goed heeft geregeld.