In de achteruit

25-11-2020

Ik ben blij dat ik alles nu goed geregeld heb, want ik sta al in de achteruit!

Dat zei onlangs een geachte mevrouw tegen mij, na afloop van het adviesgesprek dat ik met haar heb mogen voeren. Mevrouw is dus al een beetje op leeftijd. Al begonnen aan de tweede helft. Deze gesprekken koester ik als geen ander. Wat een leven hebben de ouderen al achter zich, alle ervaringen die ik mag horen. Ik leer daar van. Elke dag weer. Als toetje mag ik dan ook nog een goed advies geven waar u als klant ontzettend veel aan heeft. Dat durf ik hard op te zeggen. Wij gaan nu de testamenten en levenstestamenten gereed maken voor deze mevrouw. Binnenkort kunnen de akten worden ondertekend.

En hoe is dit bij u: heeft u alles ook al goed geregeld? Is uw testament wel op orde? Heeft u al een levenstestament? Zal uw vermogen worden aangetast wanneer u naar de zorg moet? Zal de belastingdienst na uw overlijden een hoge aanslag opleggen aan uw erfgenamen die u had kunnen voorkomen? Kan uw partner thuis blijven wonen wanneer u naar de zorg gaat?

Dit zijn vragen die wij voor u kunnen beantwoorden. Het zijn zaken die wij voor u regelen. Wij ontzorgen u. Wees dus van harte welkom op kantoor voor een vrijblijvend advies. Ook nu. Wij hanteren daarbij op uiterst serieuze wijze de corona voorschriften.