Vacature HBO Jurist / Kandidaat-notaris / notarisklerk vastgoed

28-09-2020

HBO Jurist / Kandidaat-notaris / notarisklerk Onroerend Goed fulltime

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? Wil jij zelfstandig werken aan leuke en complexe zaken voor mooie klanten binnen een dynamisch team? Dan willen wij graag met jou in gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken. Wij zijn namelijk voor onze Onroerend Goed afdeling op zoek naar een HBO Jurist, kandidaat-notaris of notarisklerk met ambitie.

Wat ga je doen:

Jij mag een grote variatie aan voornamelijk vastgoed transacties verzorgen. Je hebt daarbij veel contact met particuliere en zakelijke klanten, financieel adviseurs, makelaars en projectontwikkelaars. Ook intern voorzie je collega’s van advies en mag je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van modellen en het algemene kennisniveau op ons kantoor.

Wie ben jij:

Vlot, enthousiast, fanatiek en collegiaal, bij voorkeur met ervaring. Het mooiste is dat je al OG ervaring hebt, maar dit is geen must. Uiteraard krijg je alle ruimte om je te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen.

Wij bieden jou:

Een veelzijdige baan, vol afwisseling met civiel en fiscaal interessante dossiers, in een leuk, enthousiast en collegiaal team, dat uitkijkt naar jouw komst. Je kunt bij ons werken aan jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van ons kantoor. Daarbij is er altijd een sparringpartner aanwezig om je verder te helpen.

Wil jij weten wie wij zijn en wat wij doen, kijk dan op onze FB pagina en onze website.

Ben jij ons nieuwe teamlid? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en jouw c.v. met tenminste één recente foto naar vacature@vangoorschuurman.nl. Neem voor nadere informatie gerust telefonisch contact op met Rudy van Goor, René Schuurman of Robert Gussinklo.

Van Goor Schuurman Notarissen, Almelosestraat 42a, 7642 GP Wierden.

Tel 0546-808080.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.