Vacature Junior medewerker vastgoed fulltime

02-02-2018

Wij zoeken een nieuwe collega!

Functie omschrijving

In de functie van junior medewerker vastgoed behandel je het gehele traject van de overdracht van onroerende zaken alsmede de vestiging van beperkte rechten hierop. Dit betekent het opstarten van nieuwe dossiers, de communicatie met de partijen alsmede het produceren van de akten. Daarnaast bestaan jouw taken uit het ondersteunen van de senior medewerkers en de (kandidaat-)notarissen in de uitvoering van hun werkzaamheden. Omdat wij in de vastgoedpraktijk werken met termijnen, staat er vaak druk op de ketel. Stressbestendigheid en een houding van aanpakken kenmerken dan ook onze vastgoedmedewerkers. Maar ook een flinke dosis humor is onontbeerlijk.

Wij vragen

- ten minste MBO-4 niveau of HBO niveau;

- bij voorkeur een juridische of administratieve achtergrond;

- bekendheid met Microsoft Office;

- notariële ervaring is een pre maar niet vereist;

- uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

- accurate werkwijze;

- gedrevenheid om jezelf te ontwikkelen;

- maximaal vijf jaar werkervaring.

Wij bieden

- marktconforme arbeidsvoorwaarden;

- leuke collega’s;

- een informele werksfeer;

- doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsprofiel

Van Goor Schuurman Notarissen is een middelgroot notariskantoor in Wierden. Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt met betrekking tot alle voorkomende notariële werkzaamheden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de agrarische praktijk en nieuwbouw- en recreatieprojecten.

Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief, jouw c.v. en tenminste één recente foto per e-mail op vacature@vangoorschuurman.nl uiterlijk op vrijdag 23 februari 2018. Neem voor nadere informatie gerust telefonisch contact op met Robert Gussinklo op 0546-808080.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.