Vacature receptionist(e) / telefonist(e) fulltime

10-05-2017

Receptionist(e) / telefonist(e) fulltime

Door de groei van ons prachtige team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van receptionist(e)/telefonist(e).

Ben jij enthousiast, gedreven, spontaan, met humor, en wil jij een actieve bijdrage leveren aan de verdere groei van ons kantoor? Dan zouden wij het prachtig vinden jouw sollicitatie te mogen ontvangen.

Wij zoeken een jonge (recent) schoolverlater, met in ieder geval MBO-niveau 4, die in woord en geschrift de valkuilen van de Nederlandse taal kent, nauwkeurig werkt en klantvriendelijk is, en die ons team fulltime wil komen versterken.

Gezien de profielschets ‘(recent) schoolverlater’, is (notariële) werkervaring geen must. Laat echter gerust uit jouw c.v. naar voren komen welke bijbaantjes / vakantiebaantjes jij hebt (gehad). Een daaruit blijkende mentaliteit van aanpakken is bij ons een pré.

Wat ook in jouw voordeel kan spreken is jouw sportiviteit. Wij doen als kantoor namelijk mee aan diverse sportieve uitdagingen.

Wij bieden: leuke collega’s en een informele werksfeer. Wil jij meer weten over ons, kijk dan op vangoorschuurman.nl of op onze Facebook-pagina.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Graag ontvangen wij jouw c.v. met motivatiebrief en tenminste één recente foto per email op vangoor@vangoorschuurman.nl, uiterlijk op 9 juni a.s..

Wil jij nadere informatie, bel dan met Rudy van Goor of René Schuurman, tel 0546-808080.

Van Goor Schuurman Notarissen, Almelosestraat 42.a te Wierden.